Verbreed uw netwerkgebied  en maak kennis met andere  ondernemers.

 
Business Lounge: ROC-Talent midden in de markt PDF Afdrukken Tip een relatie over BCB
Velen waren al op de hoogte van de historische banden van de BCB met ROC West-Brabant, maar nu nog een grotere groep, na de bijeenkomst in PIER15 in de ROCWB Business Lounge.
Rob Neutelings, lid van de Raad van Bestuur van ROC West-Brabant, peilde bij de aanwezige BCB leden en de relaties van ROCWB wat zij al wisten van het ROC en vooral: 
hoe kunnen we en willen we samenwerken?
Dat stond centraal , die we in  op dinsdag 29 november a.s. op een unieke locatie in Breda: PIER15. 

Centraal thema tijdens dit event, dat we in co-creatie organiseerden, voorafgaand aan het TaelntTourevent van ROC West-Brabant.

Want is de arbeidsmarkt van morgen en de veranderingen waar we allemaal mee te maken zullen krijgen inzichtelijk? Hoe kunt u in de toekomst rekenen op medewerkers

die daarop voorbereid zijn en in te passen zullen zijn in uw organisatie.

Natuurlijk draait dan alles om 'opleiden', dus onderwijs. ROC West-Brabant is in onze regio een van de grotere spelers op dat gebied. Op haar vmbo-scholen en mbo-colleges loopt een enorm potentieel aan talent rond, en dat laten we deze avond graag aan u zien. Om dat potentiële talent goed te ontwikkelen en voor te bereiden op andere eisen van het sterk veranderend werkveld, is samenwerking met het bedrijfsleven essentieel. Voor alle partijen!

Let op: het draait om veel meer dan alleen stageplaatsen. Ook voor u is het daarom relevant te weten hoe het beroepsonderwijs zich ontwikkelt en wat ondernemers en onderwijs voor elkaar kunnen betekenen en dat kwam deze avond in de twee bijeenkomsten goed naar voren.

Lees ook meer over het ROCWB TalentTourevent.

Over TalentTour

Met TalentTour laat ROC West-Brabant zien welke geweldige projecten er binnen hun VMBO-scholen en MBO-colleges zijn en wat die opleveren. Leerlingen en studenten van de scholen presenteren hun project deze avond op de Talentenvloer en het publiek stemt mee in de verkiezing voor het beste project.
Bekijk de projecten alvast op https://www.facebook.com/TalentTourROCWB/.